• Παρουσίαση CatsnDogs

  Ξενοδοχείο
  μικρών ζώων

  Λίγα λόγια για το ξενοδοχείο μας
  και τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουμε

 • Ξενοδοχείο
  μικρών ζώων

  Μερικές πληροφορίες που θα πρέπει να γνωρίζουνε οι ιδιοκτήτες κατοικιδίων, όταν ενδιαφέρονται να αφήσουνε τα ζωάκια τους σε κέντρα φιλοξενίας ζώων.Συνέντευξη Σεφερόπουλου Θεόδωρου, ιδιοκτήτη του Catsndogs ξενοδοχείου μικρών ζώων, μιλάει στα Παραπολιτικά 90.1 FM.

Λιγα λογια για εμας

Στο ξενοδοχείο μικρών ζώων CatsnDogs μέσα από την πολυετή παρουσία μας στον χώρο, είμαστε σε θέση να παρέχουμε ζεστή φιλοξενία και συνθήκες πολυτελούς διαμονής για γατάκια και σκυλάκια. Κατάλληλα διαμορφωμένοι χώροι καλύπτουν όλες τις ανάγκες κάθε κατοικίδιου, με παροχές όπως κλιματισμός, βόλτα σε προαύλιους χώρους, ιατρική παρακολούθηση, θεραπεία και σίτιση με super premium τροφές. Η εμπειρία μας καθιστά τη διαμονή κάθε ζώου ασφαλή και ευχάριστη.

Από το 1998 με αγάπη για τα κατοικίδια ζώα  έχουμε αναπτύξει συνολικές υπηρεσίες για όλες τις ανάγκες των μικρών μας φίλων.

Ξενοδοχείο Μικρών Ζώων για γάτες και σκύλους σε όμορφο και φιλικό περιβάλλον, Pet Shop με τις καλύτερες τροφές, αξεσουάρ και φάρμακα για όλα τα κατοικίδια και το πρώτο επίσημο και αδειοδοτημένο Κοιμητήριο – Αποτέφρωση μικρών ζώων στην Αττική όπως προβλέπεται απο την Ευρωπαική ένωση.