Προϋποθεσεις φιλοξενειας – πανσιον σκυλων

Στην πανσιόν μας φιλοξενούνται μόνο υγιή ζώα. Γι’ αυτό, πριν την παραλαβή του ζώου σας διενεργείται έλεγχος της υγείας του. Αρχικά ελέγχεται το βιβλιάριο που αποδεικνύει τον εμβολιασμό του και την αποθεραπεία του από τυχόν παρελθοντικές ασθένειες. Και στη συνέχεια διεξάγεται μακροσκοπική εξέταση του ζώου για συμπτώματα παρόντων παθήσεων. Αποθαρρυντικά για τη φιλοξενία είναι δερματικά ή αναπνευστικά προβλήματα καθώς και ζητήματα συμπεριφοράς όπως η επιθετικότητα.

Ιατρική περίθαλψη

Απαραίτητη προϋπόθεση για για την φιλοξενία όλων των κατοικίδιων είναι η καλή υγεία τους.Θα πρέπει κάθε ιδιοκτήτης να φροντίζει να κάνει τα απαραίτητα εμβόλια στην ώρα τους, συμπεριλαμβανομένου και του εμβολίου για το αναπνευστικό. Σε περίπτωση ανάγκης κατά τη διαμονή τους, υπάρχει γιατρός και είμαστε πάντα σε επικοινωνία με τον γιατρό σας.

Υγεία-Διατροφή

Στην φιλοξενία του σκύλου περιλαμβάνεται και η διατροφή του με super premium ξηρά τροφή Pro-Plan (adult, mini, puppy, light), ανάλογα με τις διατροφικές του συνήθειες και ανάγκες. Επίσης, υπάρχει δυνατότητα ανάμιξης κονσέρβας καθώς και παρασκευής μαγειρευτού φαγητού (ρύζι με κοτόπουλο). Σε μικρές περιόδους φιλοξενίας, όπως διήμερα, συνιστάται να μην αλλάζουμε την διατροφική συνήθεια του ζώου, για να αποφύγουμε επιπλέον στρεσάρισμα και τυχόν στομαχικές διαταραχές, λόγο συχνής αλλαγής της τροφής. Εάν για κάποιο λόγο το ζωάκι σας ακολουθεί ειδική διατροφή, ή και φαρμακευτική αγωγή, ενημερώστε μας αναλυτικά για να την ακολουθήσουμε.

Φωτογραφίες