Προυποθεσεις φιλοξενιας

Όπως με τα σκυλιά, έτσι και με τις γάτες, πριν την παραλαβή τους διενεργείται έλεγχος της υγείας τους. Αρχικά ελέγχεται το βιβλιάριο που αποδεικνύει τον εμβολιασμό τους και την αποθεραπεία τους από τυχόν παρελθοντικές ασθένειες. Και στη συνέχεια διεξάγεται μακροσκοπική εξέταση των ζώων για συμπτώματα παρόντων παθήσεων. Αποθαρρυντικά για τη φιλοξενία είναι δερματικά ή αναπνευστικά προβλήματα.

Ιατρική Περίθαλψη

Απαραίτητη προϋπόθεση για για την φιλοξενία τους είναι η καλή υγεία τους. Θα πρέπει κάθε ιδιοκτήτης να φροντίζει να κάνει τα απαραίτητα εμβόλια στην ώρα τους. Σε περίπτωση ανάγκης κατά τη διαμονή τους,υπάρχει γιατρός και είμαστε πάντα σε επικοινωνία με τον γιατρό σας. Για έκτακτες περιπτώσεις απευθυνόμαστε στο Αττικό νοσοκομείο ζώων στην Παιανία που βρίσκεται πέντε λεπτά σε απόσταση από το Χώρο μας.

Υγεία-Διατροφή

Στην φιλοξενία τους περιλαμβάνεται και η διατροφή τους με super premium ξηρά τροφή Pro-Plan (adult, sterilized, kitten), ανάλογα με τις διατροφικές του συνήθειες και ανάγκες. Επίσης, υπάρχει δυνατότητα σίτισης με κονσέρβα καθώς και παρασκευής μαγειρευτού φαγητού. Σε μικρές περιόδους φιλοξενίας, όπως διήμερα, συνιστάται να μην αλλάζουμε την διατροφική συνήθεια τους, για να αποφύγουμε επιπλέον στρεσάρισμα και τυχόν στομαχικές διαταραχές λόγο συχνής αλλαγής της τροφής,επίσης και επειδή οι γάτες είναι κατά το πλείστον δύσκολες στο φαγητό τους. Εάν για κάποιο λόγο το ζωάκι σας ακολουθεί ειδική διατροφή, ή και φαρμακευτική αγωγή, ενημερώστε μας αναλυτικά για να την ακολουθήσουμε. Στις παροχές της διαμονής περιλαμβάνεται και η άμμο τους.

Φωτογραφίες