Ξενωνας για γατες

Χώροι-Καθαριότητα

Κάθε γατάκι φιλοξενείται στο δικό του χώρο διαμονής 3 τμ² σε ήσυχο περιβάλλον που βλέπει σε εξωτερικό φυσικό χώρο με φυτά και δέντρα. Οι γάτες είναι γνωστές για τη σχολαστική καθαριότητά τους. Γι’ αυτό και η καθαριότητα των δωματίων και η άμμο τους γίνεται δύο φορές την ημέρα για πιο άνετη και καθαρή διαμονή.

Θέρμανση-Κλιματισμός

Τα δωμάτια διαμονής είναι εξοπλισμένα με καλοριφέρ για το χειμώνα και κλιματισμό για το καλοκαίρι. Ανάλογα με τις συνθήκες του καιρού προσαρμόζεται και η θερμοκρασία των δωματίων.

Φωτισμός

Οι γάτες εξοικονομούν ενέργεια με τον ύπνο και κοιμούνται περισσότερο από τα υπόλοιπα θηλαστικά, ιδιαίτερα όταν μεγαλώνουν σε ηλικία. Η ημερήσια διάρκεια του ύπνου κυμαίνεται από δώδεκα ως δεκάξι ώρες, ενώ ο μέσος όρος είναι δεκατρείς ως δεκατέσσερις. Ορισμένες γάτες κοιμούνται και είκοσι ώρες το 24ωρο. Εξαιτίας του γεγονότος ότι δραστηριοποιούνται μετά τη δύση του ηλίου, οι γάτες πολλές φορές εισέρχονται σε φάση αυξημένης δραστηριότητας με παιχνίδια όλο το βράδυ και νωρίς το πρωί, και για αυτό το λόγο υπάρχει χαμηλός φωτισμός ώστε να μπορούν να κινηθούν στο χώρο για να φάνε και να χρησιμοποιήσουν της άμμο τους κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Φωτογραφίες